Så – hur är det att vara gift?

 

När man som jag strosar runt i Kungsbacka, så finns det många trevliga människor att prata med. Pernilla på Esters, frissan på Hårzonen, Gloria på We Travel, Erica och Carina på Vinegrette med flera. Man känner sig hemma och bara njuter av den härliga familjekänslan i Sveriges bästa stad.

Under mina stadsrundor träffar jag också det vackra paret Anders och Milana. Väl medveten om att jag skrev om deras bröllop och att brudgummen inte var purung medan bruden var otroligt vacker, så känner jag för att mildra min formulering något.

Som framgår av bilden är det ett fantastiskt par, de skulle nästan kunna vara med i Paradise Hotel (skojar bara). Men att träffa dem och utbyta erfarenheter som goda vänner gör mig väldigt glad.

Och är man vänner, så är det ju okej att skoja lite. Även om mannen inte är purung fast väldigt fräsch. Haha! Anders som jobbar med brandsäkerhet har satt många hjärtan i brand, men nu är det nog släckt. Fråga hans släkt J