Pensionär åt helvete.

Nu har jag läst tillräckligt för att bli arg. Pensionärer klassas som en egen art, något katten släpat in och några som inte kan ta hand om sig själva. Har kollat på Internet och sett hur potenta män och kvinnor jagat tjuvar, brottat ner dem och försvarat sig mot svinen som tror att de gamla är hjälplösa. Så är det ju inte.

Så jag vill slå ett slag för oss som fyllt 65. Pensionär är ett begrepp som någon myntat, men det stämmer inte längre. Många människor är väldigt aktiva, drivna och kompetenta, trots att dom fyllt 65. Erfarenhet och kunskap är vad vårt samhälle bygger på och det räknas liksom inte alltid.

Tyvärr är den här regeringen, liksom många föregångare, helt förlamade och inriktade på sin egen pension, istället för att utnyttja den kraft av kunskap och erfarenhet som vi äldre besitter.

Idag flyttar jag in med Therese på Mermont Design och Martin Hanngren som gör hemsidor, dessutom en extremt skicklig fotograf. Duktiga och kompetenta specialister som kommer att förgylla min framtid, pensionär vill jag inte höra talas om.

Jag är för ung för att vara gammal.