Jag är pånyttfödd.

Hur kan en kille på 60+ plötsligt födas på nytt. Jo, genom att börja jobba igen, få nya infallsvinklar, nya arbetskamrater och en ny arbetsplats. Så just nu håller vi på att skapa Kungsbackas fräckaste lokal, en arbetsplats där jag redan stortrivs (trots lite byggarbetsplats) och dit företagare i Kungsbacka kommer att vallfärda. Kanske också beroende på mina fina kolleger Therese Marberg, Martin Hanngren och Magnus Pinjedahl. Vi får ju inte glömma Byggare Bob, dvs Bosse Björklund på IVT Värmecenter och Diggibo, han är bara så grym. Anlita honom, så är allt klart. Value for money skulle jag vilja säga.

Själv kan jag inte bidra med målning högre än min arm klarar, men allt annat som att tvätta penslar, städa, hänga upp gardiner, fixa kaffe etc. Allting ger sig och något bra växer fram – ett steg i taget.

Och flera duktiga människor är på väg in. Inte bara inom reklam utan även från andra branscher, så vi blir något slags konsult-kluster, mycket kunskap på djupet men också på bredden. Vill du ha reklam, ekonomihjälp, hälsocoach eller något annat, så kanske det finns här.

För mig är det en ny livsgnista, en återfödelse, en ny glädje i vardagen och framförallt en ny fas i livet. Vadå pensionär, vem har sagt det? Inte jag i alla fall J