Förlåt Kings Hill.

Förlåt Kings Hill.

Jag har gjort fel och erkänner det utan omsvep. Det finns en fin pub i Kungsbacka och den heter Kings Hill. Förlåt Pernilla och Aziz. Dilemmat med våra vattenhål är dock att de inte öppnar förrän runt fyra på eftermiddagen. Jag förstår det, men det gör inte engelsmännen. Dom är vana att kunna dra i sig ett par GT eller Guiness innan tolv på dagen.
Så min reflektion blir att man kanske ska ha stånd på torget och servera maltdrycker mellan 11 och 16, innan de andra ställena öppnar. Måhända skulle kommunen ha invändningar mot detta alkoholbrott, men å andra sidan skulle de ju få ännu ett ärende på sitt bord. Så är den månaden räddad när det gäller sysselsättning för tillståndsenheten.
Fast jag tror inte att jag skulle få godkänt för såna pub-lika aktiviteter.