Moffi Blogg

Yes- det funkar inte.

I åratal har jag trott att diskmedlet Yes fungerar i alla lägen. Man har ju sett reklamen, där konkurrenternas disk får pisk och smisk på löpande band. Bara spruta på så löser sig allt, vilken skit som helst.

Nåväl, idag lyckades jag bränna något i ugnen. Det blev lite rester, bränt material och sånt. Men jag har ju Yes. I TV så sprutar man på lite och allt blir skinande rent inom någon minut. Jag lät den gröna geggan leta sig in i skiten under några minuter. Säker på att bara svepa mitt hushållspapper över den besudlade ytan, så gick jag till angrepp. Stopp blev det. Fortfarande mycket bränt material. Vätskan stirrade på mig med hånfulla molekyler, som om det sa att jag var dum i huvudet. Rent ut sagt – om man får säga så.

OK, jag kör en andra runda. Ge Yes en chans att bevisa sig. Nä inte nu heller. Finns det några andra alternativ? Tja, man kan ju skrapa, använda såpa eller Ajax. Men det vill man ju inte när det finns ett medel som är så suveränt att det ”tar allt”.

Nu fixade jag det ändå, med lite såpa och hushållspapper. Men för mig blev Yes ett No, tack vare lite Grumme såpa. Hur vi ska få No till Yes igen, det kräver nog en doku-såpa på TV 3. Minst!


Your email address will not be published. Required fields are marked *