Moffi Blogg
READING

Ny restaurang – eller vad man ska säga.

Ny restaurang – eller vad man ska säga.

Där mina kolleger Therese och Martin har sitt kontor, vid Inlag i Kungsbacka, öppnade idag en ny restaurang, Poaro. Innan sommaren hette det Sweet Glance, men nu är det ny regi och ny matsedel.

Idag var den stora öppningen. Vi kom ditt vid tolv och där satt tre personer, den trolige ägaren, en man som höll på med kassaregister och ytterligare en gäst. Vi var fyra. Det fanns ingen Dagens rätt och priserna i Menyn var väl tilltagna. Intrimningen av personal verkade inte ha hunnits med och utbudet av glutenfritt var minimalt. Trots att vi var de enda gästerna så tog det styvt en halvtimme att få maten och då saknades delar av rätterna, som potatis och tsatsiki. Det tog en stund till. Maten var OK, men betyget drogs ner av att ingenting verkade fungera. Medan vi drack kaffe bars det ut några klasar med ballonger, frågan är om de gjorde någon nytta.

Vid betalningen fanns inte kortläsare och växel på en femhundring blev ett problem, Martin fick bland annat en handfull tiokronorsmynt. Man kan ha förståelse för vissa inkörningsproblem, men det verkade inte finnas någon restaurangvana alls.

Som marknadsförare ställer vi oss också frågan vem som gjort logotypen, den var väldigt svår att tyda och utläsa. Design i all ära, men man bör ju helst se vad det står. Vi sitter bara runt hörnet, men kommer att välja andra alternativ i fortsättningen. Tyvärr!


 1. Wictoria

  22 September

  Tja va skall man säga…
  Kortläsare funkar fortfarande inte och maten va ganska märklig ris en potatis en grillad tomat o en dito pepparfrukt. Lammfärsspett som bara smakade starkt lite tzatziki en brödbit. Ingen smaksensation Presis 😡

  • Daniel

   8 December

   Jag och min kompis var där igår och det var inte en människa där förutom de tre anställda som verkade helt förvirrade att det “plötsligt” kommer två gäster och beställer två pizzor. Vi reagerade starkt på att all mat är svindyr där och pizzorna kostar mellan 109kr – 119kr så då förväntar man sig en smaksensation. Det tog 20min för de att göra två pizzor trots att inga fler än vi var där och pizzorna saknade flera av de utlovade ingredienserna samt att köttfärsen på en av pizzorna smakade vidrigt och jag fick spotta ut den efter första tuggan. Aldrig mer Poaro!

Your email address will not be published. Required fields are marked *