Moffi Blogg

Skräm skiten ur dig.

Länge trodde jag att det var jag som var skribenten i vår familj. Men min lillebror, som är multikommunikatör (han kan det mesta om ord, design och teknik) ville annorlunda. Redan 1990 fick han idén till en bok, men inte förrän i år har den tryckts och distribuerats. Än så länge inte i bokhandeln, men den kan beställas på vandrare.net

Utan att säga för mycket handlar det om otäcka saker som händer i en liten by i södra Sverige. Han har gjort en grym research och väldigt mycket stämmer – utom ortsnamnet. Historien är, enligt mig, i klass med Steven King, men inte så teatraliskt utan mer krypande och obehaglig. Två av mina f d kolleger, som läser allt, har plöjt igenom Vandraren och är lyriska. Men som en av dem sa: Till slut vågade jag bara läsa den i dagsljus.

Så gå in på vandrare.net och läs mer. Sen kan du skrämma skiten ur dig själv – eller varför inte någon annan.


Your email address will not be published. Required fields are marked *